Muistutus: Kuukauden rakentaja -kisa jatkuu

Vuoden alussa aloitimme Kuukauden rakentaja -kisan. Kisa jatkuu ja tarvitsemme teiltä kuvia teidän hienoista rakennuksista. Teillä on lokakuun loppuun asti aikaa ilmoittautua kisaan. Marraskuun ensimmäisellä viikolla arvomme voittajan. Ohessa on kisan säännöt ja ilmoittautumislomake:

Tunnetko jonkun, joka on haka rakentamaan Minecraftissa? Fisucraftin Kuukauden rakentaja -kisassa pääsee näyttämään osaamisensa. Kuukauden paras rakentaja saa töitään ja halutessaan myös itsensä esiin fisucraftin sivuilla ja  somessa. Ylläpitäjien ja valvojien raati valitsee kolmen kuukauden välein tähtirakentajan, joka saa palkinnoksi 30 euron lahjakortin. Tavoitteena on myös koko vuoden 2018 MESTARIRAKENTAJAN TITTELI. Näin osallistut: Tee rakennuksesi Fisucraftin serverissä. Paikka ja tyyli on vapaa. Käytä mielikuvitusta ja luovuutta.

Näin osallistut:

 • Tee rakennuksesi Fisucraftin serverissä. Paikka ja tyyli on vapaa. Käytä mielikuvitusta ja luovuutta.
 • Anna vinkki rakennuksesta tällä lomakkeella. Kerro missä maailmassa ja mistä koordinaateista rakennus löytyy. Voit kuvailla rakennusta. Voit myös lomakkeella kertoa jotain itsestäsi esim kuinka vanha olet, millä paikkakunnalla asut.
 • Laita lomakkeeseen myös sähköpostiosoite josta sinut saa tarvittaessa kiinni jos tulee lisää kysyttävää. Jos kuukauden rakennusmaininta osuu kohdalle, voimme erikseen kysyä haluatko oman oikean nimesi näkyville vai onko näkyvillä vain pelaajanimi. Mikäli yhteystietoja ei ole, vain pelaajanimi näytetään.

 

Voit laittaa tähän sähköpostiosoitteen josta sinut saa tarvittaessa kiinni jos tulee lisäkysymyksiä.

Voit halutessasi lähettää rakennuksesta kuvan kuvatiedostona

Fisucraft-tiimi töissä

Päivityksiä ja tikettisysteemi kuntoon

Viime viikolla Fisucraft-tiimi kokoontui Lauttasaaressa Nuoren kirkon tiloissa. Kokous oli hyvin antoisa ja saimme bugeja korjattua. Saimme päivitettyä ohjelmistoa ja korjattua ongelmia, joiden vuoksi pelaajat eivät päässeet kunnolla pelaamaan.

Olemme ottaneet tikettisysteemin käyttöön. Tikettisysteemin ansiosta pelaajat pääsevät raportoimaan saman tien ylläpitäjille epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, epäasiallisesta käytöksestä tai muista ongelmista, joita voi tulla Fisucraftissa vastaan.

Tiketti luodaan seuraavalla tavalla:
/ticket create <viesti>
Esimerkki: /ticket create Pelaaja 1 tuhoaa taloani
komennolla voit lähettää avunpyynnön ylläpidolle – sitä käytetään, kun tarvitset tukea Fisucraftin kanssa

Kuukauden rakentaja: Skye97

Kuukauden rakentaja esittelyn aloittaa pelaaja Skye97

Kerro jotain itsestäsi?

 • Olen kotoisin Kotkasta

Mitä harrastat?

 • Harrastan piirtämistä, ulkoilua ja tietysti tietokoneella pelaamista, useimmiten Minecraftia.

Mikä Minecraftissa rakentamisessa on parasta?

 • Minecraftissa parasta rakentamisessa on vapaus tehdä mitä haluaa ja materiaalejen paljous josta löytyy varmasti kaikki tarvittava luomaan upea ja omaperäinen luomus.

Oletko kauan rakennellut Minessä?

 • Olen rakentanut Minecraftissa jo ainakin yli 5 vuotta. Kokemusta on siis kertynyt paljon.

Millaisia rakennuksia rakentelet mieluiten?

 • Rakennan mieluiten moderneja rakennuksia. Niihin kuuluu kaikennäköiset modernit kartanot, pilvenpiirtäjät, kerrostalot ja jopa kokonaiset kaupungit.

Miksi tykkään rakennella Fisucraftissa?

 • Tykkään rakennella Fisucraftissa koska kaikki pelaajat siellä ovat tosi mukavia ja siellä on vapaa rakennusmaailma jossa luovuus pääsee valloilleen ilman rajoituksia. Se on mukava myös siksi että kaikki pelaajat ovat siellä saman arvoisia, eikä kenelläkään ole mitään lahjoittaja -tapaisia arvonimiä jotka toisivat heille mitään etuja pelaamiseen muihin pelaajiin verraten.

Villa Acacia – Kaunis moderni kartano savannin kukkuloilla ja meren rannalla jossa voi ottaa rennosti ja olla rauhassa. Rakennusmaailma x: -969 z: -4849

Ilmalaiva – Suuri ilmalaiva taivaalla joka kääntää jokaisen katseet taivaalle maan pinnalla. Rakennusmaailma x: -293 z: -2683 y: 250

Viinitarha – Hieman meksikolaisen ja modernin tyylin omaava kartano johon kuuluu erillinen asuinrakennus ja valtava viinitarha. Viinitarhalla voi rauhoittua lintujen laulussa ilman kaupungin sykettä ja säpinää. Rakennusmaailma x: -725 z: -2900

Villa Konkordia – Suuri kartano jolla on oma golf-kenttä ja helikopteri. Rakennusmaailma x: -780 z: -1920

Talviurheilulajeja Fisussa!

Fisucraftissa voi kisata nyt kaverin kanssa laskemalla mäkeä tai ajamalla speedwayta jääradalla.

Fisucraftin laskiaismäki löytyy warpista /warp laskiasimäki

Tampereen minecraftkerho kävi tyyppaamassa mäen.

Mäen viereen rakennettiin myös jäärata ja vesiliukumäki.

 

Jääradalla voi ajaa useamman kaverin kanssa kerralla. Ajaminen vaatii hiukan harjoittelua koska kulmiin kannattaa tulla hienoisessa sivuluisussa kuten oikeallakin jääradalla.

Jäärata löytyy warpista /warp jäärata

Månadens byggare

Känner du någon som är bra på att bygga i Minecraft? I tävlingen ”Månadens byggare” får man visa sina byggnadskunskaper! Månadens bästa byggare får sina byggnader och, om man vill, också sig själv, omnämnd på de här sidorna och i sociala medier. Man har också chans att bli utnämnd med titeln ÅRETS MÄSTERBYGGARE 2018!

Såhär deltar du:

 • Gör en byggnad på Fisucraft-servern. Platsen och stilen är fri. Använd din fantasi och kreativitet.
 • Berätta om din byggnad och att du vill vara med i tävlingen genom att fylla i den här blanketten. Berätta i vilken värld din byggnad finns och koordinaterna till den. Du kan gärna beskriva byggnaden. Du kan också berätta om dig själv, hur gammal du är och i vilken stad eller kommun du bor.
 • Skriv också en e-postadress på blanketten så att vi kan få tag på dig om vi behöver veta något mer. Om du skulle bli utnämnd till månadens byggare kan vi t.ex. fråga ifall du vill bli omnämnd med ditt riktiga namn, eller bara med ditt spelarnamn. Om du inte ger några kontaktuppgifter så nämner vi bara ditt spelarnamn.

Voit laittaa tähän sähköpostiosoitteen josta sinut saa tarvittaessa kiinni jos tulee lisäkysymyksiä.

Voit halutessasi lähettää rakennuksesta kuvan kuvatiedostona