Joululaulukisa: Rakenna joululaulu!

Tee minecraftissa rakennelma joka liittyy johonkin joululauluun ja ota siitä kuvakaappauksia.

Lähetä kuvia 31.12.2019 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Palkintoina voittajalle 5 kpl leffalippuja. Toiseksi tulleelle 2 ja kolmannelle 1. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 1 leffalippu. Palkintokriteereinä laulun tunnistettavuus ja luovuus.

Voit rakentaa teoksen myös Fisucraftin serverille pelaa.fisucraft.net -> /warp joulumaa

Lisätietoja: juha.kinanen@nuorikirkko.fi

Liitä kuvat tähän

Uusi spawni avautui riehakkaasti

Spawnin avajaisia vietettiin 15.4. pienillä avajaisjuhlallisuuksilla. Mestarirakentaja Skye97 on nähnyt ison vaivan uuden meriaiheisen spawnin laatimisessa ja rakentamisessa. Fisucraftin pelaajilta kysyttiin viime vuoden lopulla toiveita uuden spawnin teemasta ja ehdotuksia tuli useita. Voittajaksi äänestyksessä tuli merimaailma jossa spawnit sijaitsevat syvällä meren sisällä olevissa kuplissa.

Spawni tulee tästä vielä kehittymään mm. junayhteydellä muihin kupliin.

Uuteen spawniin pääsee komennolla /spawn

 

 

Uuden spawnin avajaiset ma 15.4. klo 18

Tule mukaan Fisucraftin uuden spawnin avajaisiin. Pelaaja Skye97:n tekemä uusi merenalainen spawn aukeaa ja tutkittavaa riittää. Fisucraftilla äänestettiin aiemmin uuden spawnin teemasta ja merenalainen kaupunki sai eniten kannatusta. Spawn on rakennettu syvälle veden alla oleviin kupliin.

Avajaisten jälkeen voi jäädä pelaamaan klo 19 alkaviin minipeleihin. Hiljaisella viikolla on ohjelmaa ma-to pidettävien minipelien merkeissä. Tikkutiistaina klo 18 voi osallistua perinteiseen uudistettuun Via Crucis vaellukseen. Vaellusta voi seurata myös livenä.

 

Pääsiäisen aikaan tapahtuu: Pääsiäisvaellus ja minipelit!

Fisucraftissa vietetään perineinen Via Crucis pääsiäisvaellus ti 16.4. klo 18. Voi osallistua vaellukseen tulemalla warppiin /warp palmusunnuntai

Vaelluksessa liikutaan vaellusreittiä pitkin ja se kestää n. tunnin.

Minipelit

Hiljaisella viikolla vietetään Fisucrafitssa myös minipeliviikkoa. Maanantaina 15.4 alkava minipeliviikko kestää torstaihn 18.4 asti, ja luvassa on joka päivälle yksi minipeli kello 19:00. Viikon kolmelle parhaalle pelaajalle on jaossa 20€ arvoisia lahjakortteja. Pelejä pääsee pelaamaan 15 – 18.4 joka päivä kello 19:00. Liittyessä serveriin chatista löytyy ohjeet minipeleihin liittymistä varten.

 

 

Tutustu Fisucraftin pääsiäismateriaaliin:


Muistutus: Kuukauden rakentaja -kisa jatkuu

Vuoden alussa aloitimme Kuukauden rakentaja -kisan. Kisa jatkuu ja tarvitsemme teiltä kuvia teidän hienoista rakennuksista. Teillä on lokakuun loppuun asti aikaa ilmoittautua kisaan. Marraskuun ensimmäisellä viikolla arvomme voittajan. Ohessa on kisan säännöt ja ilmoittautumislomake:

Tunnetko jonkun, joka on haka rakentamaan Minecraftissa? Fisucraftin Kuukauden rakentaja -kisassa pääsee näyttämään osaamisensa. Kuukauden paras rakentaja saa töitään ja halutessaan myös itsensä esiin fisucraftin sivuilla ja  somessa. Ylläpitäjien ja valvojien raati valitsee kolmen kuukauden välein tähtirakentajan, joka saa palkinnoksi 30 euron lahjakortin. Tavoitteena on myös koko vuoden 2018 MESTARIRAKENTAJAN TITTELI. Näin osallistut: Tee rakennuksesi Fisucraftin serverissä. Paikka ja tyyli on vapaa. Käytä mielikuvitusta ja luovuutta.

Näin osallistut:

  • Tee rakennuksesi Fisucraftin serverissä. Paikka ja tyyli on vapaa. Käytä mielikuvitusta ja luovuutta.
  • Anna vinkki rakennuksesta tällä lomakkeella. Kerro missä maailmassa ja mistä koordinaateista rakennus löytyy. Voit kuvailla rakennusta. Voit myös lomakkeella kertoa jotain itsestäsi esim kuinka vanha olet, millä paikkakunnalla asut.
  • Laita lomakkeeseen myös sähköpostiosoite josta sinut saa tarvittaessa kiinni jos tulee lisää kysyttävää. Jos kuukauden rakennusmaininta osuu kohdalle, voimme erikseen kysyä haluatko oman oikean nimesi näkyville vai onko näkyvillä vain pelaajanimi. Mikäli yhteystietoja ei ole, vain pelaajanimi näytetään.

 

Voit laittaa tähän sähköpostiosoitteen josta sinut saa tarvittaessa kiinni jos tulee lisäkysymyksiä.

Voit halutessasi lähettää rakennuksesta kuvan kuvatiedostona