Kirjoittaja Aihe: Ehdotuksia Rakennusmaailmalle / Ehkä kaikkialle  (Luettu 1153 kertaa)

Oravaliito

 • Fisulainen
 • Newbie
 • ***
 • Viestejä: 1
 • Karma: +0/-0
 • -=Mestarirakentaja=-
  • Profiili
Ehdotuksia Rakennusmaailmalle / Ehkä kaikkialle
« : Lokakuu 06, 2016, 23:23:42 »
Hei, minulla olisi muutamia ehdotuksia Rakennusmaailman puolelle tai miksipä ei vaikka kaikkialle palvelimella. Listaan ne alempana. Nämä olisivat mukavia lisäjuttuja värittämään pelaamista: (Useimmat ovat vain kosmeettisia eivätkä helpota pelaamista tai tuo fysiikkaan muutoksia. Useimmat komennoista ovat jo palvelimella eikä ne vaadi muuta kuin niiden käyttöoikeuksien muuttamista.
Yleensä jotkut tämänkaltaiset komennot ovat esimerkiksi lahjoittaja-arvonimen tmv. omistajilla, mutta kun tällä palvelimella ei kai sellaisia ole, olisi vain hyvä kun nämäkin olisivat käytössä pelaajilla, että olisi vähän vapaampaa ja mukavampaa kun muuten tuollaisetkin hyödyt kuten oman ajan muuttaminen ainakin rakennusmaailmassa, hyöty jäisi käyttämättä.

---Lisään listaan sitä mukaa jos tulee uusia ideoita.---

1. /ptime ja /pweather (Rakennusmaailma / Kaikki maailmat)
- Nämä komennot mahdollistavat päivänajan ja sään muokkaamista itselle eikä se vaikuta muihin pelaajiin. (Tärkeä)

2. /skull (Rakennusmaailma)
- Tämä komento mahdollistaisi pelaaja-päiden ottamisen nimellä. Esim. /skull Oravaliito, antaisi minun pääni.
2.2 [Plugin] /heads (tmv.) (Rakennusmaailma)
- Tämä on pelaaja-pää plugin josta saa esim listan erilaisista sisustus pelaaja-päistä tai ruoka-päistä, yleensä komennolla /heads (tmv.), joka aukaisee ruudun josta voi valita päitä eri kategorioista ja saada lisää sisustusmateriaalia rakentamiseen.

3. [Plugin] Lemmikki-plugin (Kaikki maailmat / Rakennusmaailma)
- Joku plugin joka mahdollistaisi eläimien tai mobien asettamisen lemmiksiksi seuraamaan sinua tai voit ratsastaa niillä yms. Yleensä esimerkiksi komento /pet joku_eläin, ja saisit sen seuraamaan.

4. /seen (Kaikki maailmat)
- Tämä komento antaisi pelaajille mahdollisuuden tarkistaa milloin kaveri tai muu pelaaja on viimeksi ollut paikalla. (Tärkeä)

5. [Plugin] Item Renamer plugin tmv.
- Joku tälläinen plugi joka mahdollistaisi tavaroiden uudelleennimeämisen esimerkiksi väreillä ja muilla. Yleensä komennoilla /rename, tmv.

6. /hat
- Mahdollistaisi tavaroiden selkään / päähän laittamisen.

7. /mail, /mail send, /mail read
- Mahdollistaisi viestejen lähetyksen kavereille / ylläpidolle tai muille ja niiden lukemisen itse jos on saanut postia. (Tärkeä)

( Korjattu ) 8. //setbiome -World edit komennon korjaus
- Lisään tämänkin nyt tähän sen takia kun olisi itselle hyödyllinen tai miksei vaikka muillekki kellä nyt WE on joten siis //setbiome -komento ei näytä tällä näkymin toimivan. Komennon käyttäminen voi antaa seuraavat virheilmoitukset:
> java.lang.NoSuchFieldError: >biome<
> java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.sk89q.worldedit.bukkit.BukkitBiomeType (Jota kuinkin tärkeä)


9. Juokseva vesi
- Olisi mukavaa jos vesi voisi virrata palvelimella. Ilman virtaamista moni asia ei onnistu. Todennäköisesti alun perin poissa käytöstä sen takia ettei ihmiset grieffailisi vedellä mutta kaikkihan on nyt korjattavissa muutenkin kai.
> Paikallaan oleva vesi tulee esteeksi mm. kun rakentaa vesiputousta tai suihkulähdettä, tai jos muokkaa jotain veden alla niin sinne jää tyhjiä kohtia.

10. /warps -komento
> Pelaajille voisi antaa oikeuden nähdä warp-lista jotta voisi tutkia eri warppeja jos ei muista tarkkaa warp -komentoa.

ps. Toivon mielipiteitä jokaisesta kohdasta.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 25, 2017, 20:39:45 kirjoittanut Oravaliito »

Roiske44

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 1
 • Karma: +0/-0
  • Profiili
Vs: Ehdotuksia Rakennusmaailmalle / Ehkä kaikkialle
« Vastaus #1 : Marraskuu 20, 2016, 12:28:00 »
todella hyvät sanat eli olen samaa mieltä kanssasi